tarieven

Losse Tarieven

Tabelheader Tabelheader
Proefles
€40
Losse les: (60min)
€55 NuTijdelijk €40*
Tussentijdse Toets
€190
Nu Tijdelijk GRATIS**
Praktijkexamen
€275
Her-examen
€255
Nu Tijdelijk GRATIS**
Faalangst examen
€360
Bnor examen
€350
Rijtest
€190

*  Niet in combinatie met een pakket

** Alleen bij een pakket afname

De her-examen is eenmalig gratis te verkrijgen.

Nadat je bij ons een proefles hebt gevolgd raden we je altijd een pakket aan op basis van je rij-ervaring en inzicht. Zo weet je waar je (financieel) aan toe bent. Wanneer je meer
uren hebt aangeschaft dan dat je nodig hebt gehad ontvang je kosten van de ongebruikte uren retour. Het is ook mogelijk om een spoedcursus of een opfriscursus te volgen.

Voor wie is de opfriscursus bedoeld?

Een opfriscursus is met name bedoeld voor de mensen die al een tijd lang niet gereden hebben. Dit kan bijvoorbeeld door bepaalde onzekerheden of angsten komen. Door het volgen van de opfriscursus kan je beter met deze angsten en onzekerheden omgaan en zal je voortaan met zelfvertrouwen achter het stuur zitten. Onze rij instructeurs zullen je door middel van de juiste begeleiding en technieken leren hoe je over jouw drempels heen kunt stappen. Naast angst kan er natuurlijk ook nog een andere reden zijn dat je lang niet hebt gereden of deze cursus wilt volgen. Bijvoorbeeld als je de begeleider wordt van een minderjarige die in het bezit is van een rijbewijs. Het is natuurlijk altijd handig om de kennis van de verkeersregels weer op te frissen!

Is er een andere reden dat je de opfriscursus wilt volgen? We staan altijd open voor het bespreken van de mogelijkheden.

De voordelen van een opfriscursus!