Tarieven rijlessen meisje met rijbewijs

TARIEVEN RIJLESSEN
Scheidingsstreep

Wat kost een rijles?

Wil je graag je rijbewijs halen, maar ben je benieuwd naar de tarieven voor rijlessen? De duur van een rijles is 60 minuten. Bekijk snel onze tarieven voor rijlessen.

Tarieven rijlessen van rijschool Maraya in Gouda

Proefles € 50,-
Losse les: (60min) €  Nu van €62,- Tijdelijk € 55,-*
Tussentijdse Toets € 210,-
Praktijkexamen van €375,- nu €300,-**
Her-examen € 320,-
Faalangst examen € 395,-
Bnor examen € 350,-
Rijtest € 190,-

* Niet in combinatie met een pakket
** Alleen bij een pakket afname

Wat je moet weten over onze tarieven rijlessen

Nadat je bij ons een proefles hebt gevolgd raden we je altijd een pakket aan op basis van je rij-ervaring en inzicht. Bij een pakketprijs koop je een aantal rijlessen in één keer in tegen een gereduceerd tarief. Wij bieden meerdere soorten autorijles pakketten aan. Hierdoor is er voor iedereen een passend pakket en weet je waar je (financieel) aan toe bent. Wanneer je meer uren hebt aangeschaft dan dat je nodig hebt gehad ontvang je kosten van de ongebruikte uren retour. Het is ook mogelijk om een spoedcursus of een opfriscursus te volgen.

Bij Rijschool Maraya in Gouda staat kwaliteit voorop. Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs begeleiden je graag bij het behalen van je rijbewijs. Wil je meer informatie over onze tarieven of wil je direct een afspraak maken voor een proefles? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Vragen over tarieven rijlessen? Bel ons nu!

phone +31 6 400 615 69

Proefles aanvragen? Vul het formulier in

pijl omhoog (naar boven functie)