Rijschool in Boskoop

Vinkje (voor opsomming) Betalen per les mogelijk
Vinkje (voor opsomming) Geen pakketkosten

Rijschool in BoskoopBen jij op zoek naar één van de beste rijscholen in Boskoop?

Wij snappen heel goed dat het best lastig kan zijn om een goede rijschool te vinden in Boskoop. Bij rijschool Maraya ben je bij het juiste adres, zo ervaren de meeste leerlingen bij rijschool Maraya in Boskoop leuke en leerzame autorijlessen.


Om te beginnen aan je rijopleiding is het natuurlijk belangrijk om een verstandige keuze te maken voor de juiste rijschool.


Bij rijschool Maraya begint de rijopleiding altijd als eerst met het afnemen van een proefles in Boskoop. Tijdens deze proefles maak je kennis met de instructeur en wordt er gekeken naar jouw vaardigheden en rijervaring op dat moment. Als uitkomst van de proefles in Boskoop wordt er een pakket en rijlessen op maat aangeboden.

Rijschool in Boskoop

Leerlingen die zich bij rijschool Maraya aanmelden krijgen een vaste instructeur, dat brengt een voordeel met zich mee. Jouw vaste instructeur kan nauwkeurig de vorderingen en vaardigheden met een instructiekaart bijhouden. Voor de leerling is dat natuurlijk een fijne manier van werken. Zo heb je ook zicht op je eigen voortgang.

De rijlessen worden grotendeels in Boskoop en Gouda verzorgt, en vooral de CBR omgeving waar jij uiteindelijk gaat slagen voor je rijbewijs!

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat wanneer de leerling tegen het eindexamen zit dat er dan buiten Boskoop of Gouda kan worden gereden.

RIJLES IN BOSKOOP?
Welke voordelen heb je bij Rijschool Maraya

Vinkje (voor opsomming) Professionele instructeurs

Vinkje (voor opsomming) Vaste instructeur

Vinkje (voor opsomming) Geen lange wachttijden

Vinkje (voor opsomming) Instructiekaart voor de voordering

Vinkje (voor opsomming) Humor

Vinkje (voor opsomming) Altijd in de nieuwste auto rijden

BEL ONS NU!
Awesome Image
Awesome Image

WIL JIJ OP JE GEMAK LEREN AUTORIJDEN?
scheidingslijn

Bij Rijschool Maraya ben je snel op weg

Bij autorijschool Maraya kan je de rijlessen vlot en gemakkelijk inplannen. Ook hebben wij de keuze uit diverse pakketten, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bieden zelfs een spoedcursus aan waarmee je met 15 lessen al onderweg kunt zijn! Heb je al een rijbewijs gehaald maar vind je het spannend om te rijden? Kies dan voor onze opfriscursus en ga weer met plezier de weg op. Dit is ons stappenplan:

check

Resultaatgericht

Met meer dan 15 jaar begeleidende ervaring achter het stuur, kunnen we jou snel op niveau krijgen.

check

Flexibiliteit

Zit je nog op school of werk je in de avond? We houden rekening met jouw persoonlijke situatie bij het inplannen van rijlessen.

check

Betrouwbaar

Onze instructeurs en auto’s zijn volledig gecertificeerd en gekwalificeerd om jou op weg te helpen bij het veilig halen van je rijbewijs.

WAT MAAKT Rijschool Maraya ANDERS DAN DE REST

Wij houden van duidelijke communicatie naar onze leerlingen en geen onverwachte verrassingen.

Meld je aan
Icon
Icon
86%
Onze slagingspercentage
Icon
Icon
1150+
Tevreden klanten
Icon
Icon
15Jaar
Instructeurs ervaring

Proefles aanvragen? Vul het formulier in

pijl omhoog (naar boven functie)