Jonge vrouw tijdens tussentijdse toets rijexamen

TUSSENTIJDSE TOETS RIJEXAMEN
Decoratieve scheidingslijn

Wat is een tussentijdse toets rijexamen?

Een tussentijdse toets is een extra test voor je rijexamen. Het duurt even lang als een echt examen en na afloop krijg je tips van een CBR-examinator. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Je wordt namelijk beoordeeld op dezelfde punten. Plus, je kunt een vrijstelling voor je praktijk-examen verdienen als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert!

Bel ons nu!

phone +31 6 400 615 69

WAAROM IS HET HANDIG EEN TUSSENTIJDSE TOETS
AF TE LEGGEN?

De voordelen op een rij

Vinkje (voor opsomming) Je hebt de kans om een extra keer te oefenen voor je officiële rijexamen

Vinkje (voor opsomming) Na afloop krijg je tips en feedback van de CBR-examinator

Vinkje (voor opsomming) In de vervolglessen kun je actief aan de slag met de leerpunten

Vinkje (voor opsomming) Ook kan je vrijstelling krijgen voor het foutloos uitvoeren van de bijzondere verrichtingen

Vinkje (voor opsomming) Hierdoor heb je gemiddeld 20% meer kans om te slagen voor je officiële praktijkexamen

BEL ONS NU!

Een tussentijdse beoordeling zonder te zakken

Wil je profiteren van bovenstaande voordelen? Zo ziet de tussentijdse toets er in de praktijk uit:

Ben je geslaagd voor je theorie-examen en klaar om jouw autorij-skills te testen? Dan vraag je in overleg met ons een tussentijdse toets aan. Wij zorgen voor de boeking bij het CBR. Deze toets wordt namelijk officieel afgelegd met een examinator die jou aan het einde een beoordeling geeft. Geen stress, je kunt niet zakken!

De punten waarop je getest wordt zijn dezelfde als bij het afrijden. Je zal zelfstandig rijden en diverse opdrachten krijgen zoals een clusteropdracht, naar een oriëntatiepunt rijden of het navigatiesysteem gebruiken. Ook wordt je getoetst op de uitvoering van twee bijzondere verrichtingen.  Tijdens het voltooien van deze uitdagingen houdt de examinator een feedback-formulier bij. Aan het einde van de rit krijg je praktische tips mee zoals vaker in je spiegels kijken of alerter zijn op verkeersborden. En je hoort direct of je vrijstelling krijgt voor de bijzondere verrichtingen op je echte rijexamen.

Je kunt de tussentijdse toets zien als extra leermoment. Je hoeft je geen zorgen te maken over de uitkomst of bang zijn om te zakken. Het enige wat er kan gebeuren is dat je geen vrijstelling voor bijzondere verrichtingen krijgt, maar daar hebben we in de loop naar je rijexamen nog genoeg oefenmomenten voor. Het CBR heeft aangetoond dat mensen deze extra toets een grotere kans hebben om te slagen. Alleen maar voordelen dus!

Proefles aanvragen? Vul het formulier in

pijl omhoog (naar boven functie)