Rijschool in Moordrecht

Vinkje (voor opsomming) Betalen per les mogelijk
Vinkje (voor opsomming) Geen pakketkosten

WIL JIJ OP JE GEMAK LEREN AUTORIJDEN?
scheidingslijn

Bij Rijschool Maraya ben je snel op weg

Bij autorijschool Maraya kan je de rijlessen vlot en gemakkelijk inplannen. Ook hebben wij de keuze uit diverse pakketten, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bieden zelfs een spoedcursus aan waarmee je met 15 lessen al onderweg kunt zijn! Heb je al een rijbewijs gehaald maar vind je het spannend om te rijden? Kies dan voor onze opfriscursus en ga weer met plezier de weg op. Dit is ons stappenplan:

Rijschool Moordrecht? kies voor de beste!


Ben jij op zoek naar rijlessen in Moordrecht?

Woon jij in Moordrecht en vind je het moeilijk om de juiste rijschool Moordrecht voor rijlessen te vinden die aan jouw wensen voldoet? Bij Rijschool Maraya ben je precies bij het juiste adres! Rijschool Maraya belooft vakkundig en ontspannen rijlessen. Komt het je een keer niet uit om te lessen? bij ons kun je altijd 48 uur van  tevoren je rijles kosteloos annuleren of verplaatsen. Rijles Moordrecht nodig? Ervaar snel hoe leuk en leerzaam de persoonlijke rijlessen van Rijschool Maraya zijn.

Rijles Moordrecht pakket voor iedereen

Rijschool Maraya opent haar deuren voor alle leerlingen. Zo hebben we leerlingen die erg snel leren, maar ook leerlingen die het minder snel oppakken. Ook oudere leerlingen (40+) krijgen bij Rijschool Maraya in Moordrecht de kans om hun rijbewijs te halen. Wij hanteren de visie:'geef iedereen de kans om zijn rijbewijs te halen'.

 

Autorijschool Moordrecht voor leerlingen die nog op school zitten

Heb je moeite om een rijschool Moordrecht te vinden die aansluit op jouw planning? Bij Rijschool Maraya in Moordrecht kun je je tijden zelf inplannen. Of dat nu doordeweeks of in de avonduren is, het kan allemaal! Zo maken wij het ook mogelijk voor leerlingen om in de weekenden te rijden wanneer ze niet doordeweeks kunnen lessen.

Rijschool in Moordrecht

Leerlingen die zich bij rijschool Maraya aanmelden krijgen een vaste instructeur, dat brengt een voordeel met zich mee. Jouw vaste instructeur kan nauwkeurig de vorderingen en vaardigheden met een instructiekaart bijhouden. Voor de leerling is dat natuurlijk een fijne manier van werken. Zo heb je ook zicht op je eigen voortgang.


De rijlessen worden grotendeels in Moordrecht en Gouda verzorgt, en vooral de CBR omgeving waar jij uiteindelijk gaat slagen voor je rijbewijs!

Eindexamen rijles Moordrecht

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat wanneer de leerling tegen het eindexamen zit dat er dan buiten Moordrecht of Gouda kan worden gereden.

RIJLES IN MOORDRECHT?
Welke voordelen heb je bij Rijschool Maraya

Vinkje (voor opsomming) Professionele instructeurs

Vinkje (voor opsomming) Vaste instructeurs

Vinkje (voor opsomming) Geen lange wachttijden

Vinkje (voor opsomming) Elke leerling is WELKOM

Vinkje (voor opsomming) Humor

Vinkje (voor opsomming) Altijd in de nieuwste auto rijden

phone Bel ons nu op 06 - 400 615 69
Awesome Image
Awesome Image
check

Resultaatgericht

Met meer dan 15 jaar begeleidende ervaring achter het stuur, kunnen we jou snel op niveau krijgen.

check

Flexibiliteit

Zit je nog op school of werk je in de avond? We houden rekening met jouw persoonlijke situatie bij het inplannen van rijlessen.

check

Betrouwbaar

Onze instructeurs en auto’s zijn volledig gecertificeerd en gekwalificeerd om jou op weg te helpen bij het veilig halen van je rijbewijs.

WAT MAAKT Rijschool Maraya ANDERS DAN DE REST

Wij houden van duidelijke communicatie naar onze leerlingen en geen onverwachte verrassingen.

Meld je aan
Icon
Icon
86%
Onze slagingspercentage
Icon
Icon
1150+
Tevreden klanten
Icon
Icon
15Jaar
Instructeurs ervaring

Proefles aanvragen? Vul het formulier in

pijl omhoog (naar boven functie)